Välitilinpäätös

Minulla on vielä tämä ja ensi viikko töitä ennen lomaa. Taas on menossa se klassinen, että töitä tuntuu olevan ihan riittävästi, maailma on saatava valmiiksi samalla kun kone alkaa hyytyä loman häämöttäessä jo pikkuhiljaa näköpiirissä. Juhannus pysäytti aikamoisen karusellin, irtiotto teki hyvää sekä selkeytti taas isoa kuvaa. Se tarjosi myös hyvän hetken pieneen reflektioon. 

Kun katson taaksepäin marraskuun alkuun, huomaan miten korkea oppimiskäyrä on ollut. Joka päivä toki tulee edelleenkin eteen uusia asioita, ja se onkin yksi tämän työn suola. Jatkuva oppiminen on minulle todella tärkeätä ja oma sisäinen motivaattorini. Malli siihen taisi tulla jo kotoa, molemmat vanhempani olivat kiinnostuneita mitä ympärillä ja maailmalla tapahtui.  

Kolikolla on toki toinenkin puoli. Uusien asioiden popsahtaessa esille milloin mistäkin nurkasta, riittämättömyyden tunne on läsnä lähes joka päivä. Se on vain hyväksyttävä, ja sen kanssa on opittava elämään. Muuten loppuunpalaminen on väistämätön. Huomasin, että olen oppinut uusien asioiden lisäksi määrittelemään entistä huomattavasti tarkemmin, mikä on riittävän hyvä kussakin tapauksessa.  

Parasta kaikessa on ollut, että ympärilläni on valtavan fiksuja ihmisiä. Apua ja tukea saa, kun pyytää, ja usein myös pyytämättä. Siitä tulee tavallaan sellainen hyvän onnistumisen pyörä, ja tunne vahvasta yhteenkuuluvuudesta. Työkaverini ovat aivan ihania, siis sen lisäksi, että loistavia asiantuntijoita alallaan, he ovat myös uskomattoman hauskoja tyyppejä. Välillä olo on teamsien jälkeen kuin kimalaisella, joka on juopunut kaikesta keräämästään meden määrästä ja vain pörräilee ympäriinsä hymy huulillaan. On vaikea edes kuvata, miten upeiden ihmisten kanssa saankin tehdä töitä! 

Saanko toteuttaa itseäni työssäni. No kyllä! Monipuolinen työnkuva sopii minulle, nautin hypätessäni “työn genrestä” toiseen, koska se tuo kaipaamaani vaihtelua. Tietty asia ei muutu rutiiniksi, koska asiat ja aihepiirit vaihtelevat päivittäin.  Vahva kehittäjän profiilini turhautuu pelkissä rutiinihommissa, uudistuminen on tärkeätä jaksamiselleni.

Vielä siis maailma valmiiksi kuluvien parin viikon aikana, ja sitten lomalle. Voimien kerääminen tuleekin paikalleen, koska syksyllä työn lisäksi, alkavat myös uudet opinnot. Siitä tulee kivaa! 

Tämän välitilinpäätöksen tulos jää reippaasti plussalle. Elämä on kivaa! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s