Blogia kirjoittaa…

btf

No minä, Riittamari!

Olen Piccolon Paradison onnellinen möyhijä, joka nautiskelee pienessä paratiisissaan lukemisesta, ystävien kanssa maailman parantamisesta, kasvun ihmettelystä sekä uusien ideoiden toteuttamisesta.

Olen täysin hurahtanut puutarhanhoitoon, vaikka sitä ei olisi uskonut kukaan teinivuosinani – kaikkein vähiten minä itse. Olen itseoppinut ”Yritys ja erehdys” – periaatteen avulla. Kokeilen innoissani vähän sitä sun tätä, osa onnistuu, osa ei. Välimeren puutarha on sydäntäni lähellä, mutta nyt aloittelen varovaisin askelin eräänlaista fennomaanista cottage gardenia.

Hyvät hetket muodostuvat puheensorinasta ruokapöydän ympärillä, italialais-karjalaiseen tyyliin kielen liplattaessa ja patojen höyrytessä. Kokeilen mielelläni uusia reseptejä, joihin voi innoittaa esimerkiksi jokin maininta ateriasta hyvässä kirjassa tai elokuvassa.

Pohdin elämää monelta kantilta, olen iloinen silloin, jos joku puhkaisee kuplan, johon olen mahdollisesti jämähtänyt. Siksi tulen opiskelemaan erilaisia asioita läpi elämäni. Ja toki, Italian kieli ja kulttuuri ovat erittäin lähellä sydäntäni.

Toivon, että viihdyt kanssani!

Riittamari

Esikoiskirjani on nimeltään

Ässä omassa hihassa.

Kirjaa voi tilata täältä: http://www.mediapinta.fi/sivu/isbn/978-952-81-1079-8

Yksi hetki voi muuttaa kaiken. Pienet arkiset oivallukset, jotka saavat kysymään kenen elämää oikein elän? Nuori nainen elämänsä suuren päätöksen äärellä, keski-ikäinen nainen riuhtaisemassa itseään turvallisesta arjesta unelmansa perään, vanhempi mies keräämässä rohkeutta onnensa eteen. Ja muut novellikokoelman mukanaan tuomat ystävät.
Antoisia lukuhetkiä!