Sadonkorjuun aika

Sitruunapuuni kypsyttelee hedelmiään, pari ensimmäistä jo kypsiä. Yhteensä hedelmiä on tulossa kahdeksan. Kärsivällisyys on palkittu.

Koen vertaistukea puuni kanssa. Aloitin noin 1,5 vuoden tauon jälkeen työt, ja tässäkin kärsivällisyys palkittiin. Ajanjakso ”between jobs” oli täynnä remonttia ja työnhakua, jälkimmäisen jäädessä monta kertaa toiseksi. Toki vilkasta sosiaalista elämää unohtamatta, jonka korona vain siirsi osittain virtuaaliseksi.

Koen, että taito ja kyky olla läsnä on lisääntynyt. Tämän jakson aikana olen huomannut, miten upeita ihmisiä minulla on ympärillä. Ikään kuin he olisivat tulleet näkyvämmiksi, mutta juurisyy on varmasti kasvaneessa kyvyssä pysähtyä kunnolla kohtaamisiin. Toivon, että pystyn antamaan yhtä paljon hyvää mieltä ja energiaa heille mitä itse saan.

Uusi työni on enemmän kuin unelmani. Siinä yhdistyy kaikki intohimoalueeni. Matkan varrelle osui monta ”ihan ok” -paikkaa, mutta se (tai ne) jokin puuttui. Lisäksi olisin viime syksynä hakenut työtä aivan eri ihmiselle, joka olen tänään. Pysähtyminen teki hyvää, sai tilaa omille ajatuksille ilman ylimääräistä kohinaa.

Jälkeenpäin katsoessa kaikki meni juuri niin kuin pitikin ja juuri siinä aikataulussa kuin pitikin. Kotini läpikäymä kaikkineen vuoden kestänyt remontti ulkoa ja sisällä vaati veronsa, enkä välillä pystynyt keskittymään muuhun kuin siihen. Yhteen aikaan kävin varmasti useammin rautakaupassa kuin lähikaupassa. Kun se oikea osui, niin silloin energiavaje oli täyttynyt nauttiessani kesästä uudelleen rakennetussa Piccolo Paradisossa, ja nyt olen valmis hyppäämään täysillä työn imuun.

Nyt on uusi, ihana koti ja uusi, ihana työ. Kypsyttely kannatti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s